Boerderijwinkel

Biologische boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel in Sondel verkopen wij verschillende producten van eigen productie en van andere biologische leveranciers. Ons ruime assortiment bestaat uit vlees, zuivel, eieren, groenten en droogwaren.

Grasgevoerd vlees

Ons Graasvlees is van koeien van ons eigen bedrijf. We kijken er zelf op toe hoe ze opgroeien en wat ze eten. Het Graasvlees is van koeien die van een waar oerdieet genieten. Zo zijn ze 8 maanden per jaar buiten, waar ze van vers gras en kruiden eten. Dit gezonde vlees zit boordevol goede vetten, eiwitten en omega 3. Bekijk ons ruime assortiment vlees of bezoek onze Graasboerderij om het vlees te proeven.

Rauwmelkse zuivel

Naast biologisch vlees verkopen wij in onze boerderijwinkel,  zuivel van onze biologische koeien. We produceren de zuivel van de rauwe melk. Wij maken biologische volle yoghurt en biologische kefir. Ook kunt u de rauwe melk rechtstreeks uit de tank meekrijgen.

Graaseieren

Ook verkopen wij eieren van eigen graaskippen. Deze kippen hebben de ruimte om te scharrelen en naar eigen voer te zoeken. De eieren bevatten veel eiwitten en gezonde vetten (Omega 3).

Biologische producten

Naast biologische producten van eigen productie, verkopen wij biologische groenten, biologische droogwaren. De Biologisch-Dynamische groenten zijn altijd van het seizoen, geproduceerd door Gaos, Farmily Eko de Eerste en nog vele andere lokale leveranciers. Als aanvulling op ons assortiment verkopen wij verschillende droogwaren, zoals gedroogd fruit, rauwe chocolade en verschillende soorten zaden.

Openingstijden

Onze boerderijwinkel is geopend op vrijdag van 10.00 tot 17.00 en op zaterdagmorgen van 09.30 tot 12.00.