Ontmoet de mensen die Graasboerderij bijzonder maken. Die zorgen voor het lekkerste vlees, de beste zuivel en de overheerlijke eieren.

Sierd Deinum & Joke Ensing
Sierd Deinum & Joke Ensing
Sierd en Joke zijn dagelijks werkzaam op de boerderij. Sierd zorgt voor de koeien, de biologische weilanden & alles daar om heen. Joke verzorgt de productie van de zuivelproducten en de kippen. 
Welmoed Deinum
Welmoed Deinum
Sinds kort is jongste dochter Welmoed Deinum ook volop bij Graasboerderij actief. Welmoed studeert aan de Warmonderhof in Dronten. Hier volgt ze een studie voor biologische landbouw. 

 

Onze medewerkers en stagaires

Jelte Gerrit Eppinga
Jelte Gerrit Eppinga
Jelte Gerrit om al vanaf  jongs af aan bij ons op de boerderij, was het niet voor de dochters, dan was het wel voor de koeien en zijn liefde voor Eicher trekkers.
Sytze Gerritsma
Sytze Gerritsma
Sytze runt samen met zijn vrouw Tiertje een biologische boerderij in Elahuizen. Ze zijn een periode in maatschap geweest met Graasboerderij. Waarna ze nu zelfstandig verder gaan, met hun passie biologisch boeren.
Pieter Winia
Pieter Winia
Pieter loopt sinds oktober 2012 stage bij Graasboerderij, hij loopt per week een aantal dagen mee.
Holly Sutcliff
Holly Sutcliff
Holly heeft van september – december 2012 bij ons stage gelopen. Ze kwam vanuit de Verenigde Staten en studeerde aan de Universiteit van Wisconsin.
Paul
Paul
Paul heeft in het voorjaar van 2013 bij ons stage gelopen. Naast meehelpen op de boerderij, heeft hij onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om over te gaan naar Biologisch Dynamisch.
Hindrick Willem Strampel
Hindrick Willem Strampel
Hindrick Willem heeft een lange periode bij ons stage gelopen.