Onze boerderij

Biologische boederij Sondel

Onze graasboerderij in Sondel is een waar familie bedrijf. Het bedrijf is opgericht door de ouders van Sierd Deinum. Het is vervolgens verder ontwikkeld door Sierd Deinum en Joke Ensing.  Sinds kort is jongste dochter Welmoed Deinum ook volop in het bedrijf actief. Daarbij is er volop ondersteuning van de andere kinderen. Doordat iedereen achter ons bedrijf en product staat, maakt het bijzonder werken.

Gezondere melk en vlees produceren

Sierd en Joke werken al ruim 27 jaar op de melkveehouderij in Sondel: ‘In die jaren hebben we ons bedrijf verder ontwikkeld op deze prachtige plek.  Na een lange tijd van traditioneel en gangbaar produceren, kwamen bij ons de vraagtekens over deze vorm van landbouw. We zagen mogelijkheden om volhoudbaarder en gezonder melk en vlees te produceren.’

Biologisch boeren

De opkomst van de biologische consumptie heeft ons destijds een mogelijkheid gegeven om meer verantwoord te boeren.
Meer met de natuur en koeien bezig zijn, dat voelt goed voor ons! Na een aantal jaren van biologisch boeren, grazen onze koeien nu met een beweidingsysteem, waardoor de koeien ongeveer acht maanden buiten zijn.

Biologische boerderijwinkel

Sinds een aantal jaren verkopen wij  zuivel en vlees van onze biologische koeien ook direct aan consumenten. Komt u bij ons langs in de boerderijwinkel, om te genieten van onze producten?

Deze manier van boeren ligt ons erg naar het hart en we hopen ook nog lang zo door te mogen gaan! Daarbij delen we graag onze passie en laten we consumenten graag van onze (h)eerlijke vlees- en zuivel producten genieten.