Biologische producten

Biologisch

Op onze boerderij in Sondel produceren en verbouwen wij vele soorten biologische producten. Onze basis productie bestaat uit biologische zuivel, vlees en eieren. Daarnaast proberen we ons productaanbod continu te verbreden met nieuwe en andere producten.

Biologisch vlees

Ons biologisch Graasvlees is van koeien van ons eigen bedrijf. We hebben er zelf op toe gekeken hoe ze zijn opgegroeid en wat ze hebben gegeten. Het Graasvlees is van Hereford koeien die van een waar oerdieet hebben genoten. Zo hebben ze 8 maanden per jaar buiten van vers gras en kruiden gegeten. Dit gezonde biologische vlees zit boordevol goede vetten, eiwitten en omega 3.  Bekijk ons ruime assortiment biologisch vlees of bezoek onze Graasboerderij om het vlees te proeven.

Biologische zuivel

Naast biologisch vlees verkopen wij in onze biologische boerderijwinkel, biologische zuivel van eigen productie. Wij produceren de zuivel van de rauwe melk van onze koeien. Wij maken biologische volle yoghurt en biologische kefir. Ook kunt u de rauwe melk rechtstreeks uit de tank meekrijgen.

Biologische eieren

Naast zuivel en vlees, verkopen wij  de eieren van eigen graaskippen. Deze kippen scharrelen vrij rond, om naar eigen voer te zoeken. De eieren bevatten veel eiwitten en gezonde vetten (Omega 3).

Biologische producten

Ook hebben wij ons assortiment uitgebreid met biologisch dynamische seizoensgroenten. Daarnaast verkopen wij brood gebakken door de plaatselijke bakker, met rogge van eigen productie, die gemalen is in de molen van Woudsend. Ook verkopen wij verschillende andere biologische producten, zoals: gedroogd fruit, rauwe chocolade en verschillende soorten zaden.

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now