Boerderijwinkel

Biologische boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel in Sondel verkopen wij verschillende Biologische-Dynamische producten van eigen productie en van andere biologische leveranciers. Ons ruime assortiment bestaat uit Biologisch-Dynamisch vlees, zuivel, eieren, groenten en droogwaren.

Biologisch vlees

Ons biologisch Graasvlees is van koeien van ons eigen bedrijf. We kijken er zelf op toe hoe ze opgroeien en wat ze eten. Het Graasvlees is van Hereford koeien die van een waar oerdieet genieten. Zo zijn ze 8 maanden per jaar buiten, waar ze van vers gras en kruiden eten. Dit gezonde biologische vlees zit boordevol goede vetten, eiwitten en omega 3. Bekijk ons ruime assortiment biologisch vlees of bezoek onze Graasboerderij om het vlees te proeven.

Biologische zuivel

Naast biologisch vlees verkopen wij in onze boerderijwinkel, biologische zuivel van eigen productie. We produceren de zuivel van de rauwe melk van onze koeien. Wij maken biologische volle yoghurt en biologische kefir. Ook kunt u de rauwe melk rechtstreeks uit de tank meekrijgen.

Biologische graaseieren

Ook verkopen wij eieren van eigen graaskippen. Deze kippen hebben de ruimte om te scharrelen en naar eigen voer te zoeken. De eieren bevatten veel eiwitten en gezonde vetten (Omega 3).

Biologische producten

Naast biologische producten van eigen productie, verkopen wij biologische groenten, biologisch brood en biologische droogwaren. De Biologisch-Dynamische groenten zijn altijd van het seizoen, geproduceerd door de Warmonderhof en Gaos. Het brood wordt gebakken door de plaatselijke bakker, met rogge van eigen productie, die gemalen is Molen ’t Lam in Woudsend. Als aanvulling op ons assortiment verkopen wij verschillende droogwaren, zoals gedroogd fruit, rauwe chocolade en verschillende soorten zaden.

Openingstijden

Onze biologische boerderijwinkel is geopend op vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 en op zaterdagmorgen van 09.30 tot 12.00.

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now